000 | 01376cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003071999 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101404.0 | ||
008 | 140408s1965 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1414621800 | ||
040 |
_aKR U/JJo _cKR U/JJo _dKR U/JJo _dKR U/GZs |
||
100 | 1 |
_aJakubczyk, Tadeusz _d(1926-1990). _95837 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDynamika wolnych aminokwasów w procesie pprzygotowania chleba mieszanego i ich udział w powstaniu aromatu i barwy skórki / _cTadeusz Jakubczyk ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Technologii Przemysłu Rolno-Fermentacyjnego SGGW. |
260 |
_aWarszawa : _bDział Wydawnictw SGGW, _c1965. |
||
300 |
_a36 s. : _bil. ; _c4 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 34-36. | ||
650 | 7 |
_aChleb _xanaliza. _2kaba _9119404 |
|
650 | 7 |
_aChleb _xjakość. _2kaba _984486 |
|
650 | 7 |
_aChleb _xzawartość aminokwasów. _2kaba _9119405 |
|
650 | 7 |
_aCiasto na chleb _xanaliza. _2kaba _9119406 |
|
650 | 7 |
_aCiasto na chleb _xzawartość aminokwasów. _2kaba _9119407 |
|
650 | 7 |
_aMąka _xanaliza. _2kaba _9119408 |
|
650 | 7 |
_aMąka _xzawartość aminokwasów. _2kaba _9119409 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c65269 _d65269 |