000 | 01016cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004073505 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110604.0 | ||
008 | 170719s1965 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1000021005 | ||
040 |
_aOLSZT 003/bak _cOLSZT 003/bak |
||
100 | 1 |
_aRutkowski, Antoni _d(1920-2018). _912413 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia żywności. _nCz. 1, _pTechnologia tłuszczów jadalnych : (materiały do wykładów) / _cAntoni Rutkowski. |
260 |
_aOlsztyn : _bDział Wydawnictw [WSR], _c1965. |
||
300 |
_a61 s., [1] k. tabl. złoż. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie | |
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xprodukcja i handel. _2kaba _9119443 |
|
710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Rolnicza (Olsztyn). _bWydawnictwo. _4pbl _941332 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie _963865 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c65314 _d65314 |