000 01016cam a2200253 i 4500
001 xx004073505
003 NUKAT
005 20241231110604.0
008 170719s1965 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1000021005
040 _aOLSZT 003/bak
_cOLSZT 003/bak
100 1 _aRutkowski, Antoni
_d(1920-2018).
_912413
245 1 0 _aTechnologia żywności.
_nCz. 1,
_pTechnologia tłuszczów jadalnych : (materiały do wykładów) /
_cAntoni Rutkowski.
260 _aOlsztyn :
_bDział Wydawnictw [WSR],
_c1965.
300 _a61 s., [1] k. tabl. złoż. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_9119443
710 2 _aWyższa Szkoła Rolnicza (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941332
830 0 _aSkrypty Wyższej Szkoły Rolniczej w Olsztynie
_963865
942 _cBK
_00
999 _c65314
_d65314