000 01510nam a2200349 i 4500
001 xx005180558
003 NUKAT
005 20241231110116.0
008 210728s2021 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788382543131
035 _a(OCoLC)1262599997
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSer - Oznaczenie zawartości nizyny A za pomocą LC-MS i LC-MS-MS PKN-ISO/TS 27106 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPKN-ISO/TS 27106:2021-06
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPKN-ISO/TS 27106:2021-06
246 1 3 _aCheese - Determination of nisin A content by LC-MS and LC-MS-MS
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2021.
300 _a13 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.30.
504 _aBibliografia na stronie 13.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO/TS 27106:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 14 maja 2021 roku.
590 _aWprowadza ISO/TS 27106:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 14 maja 2021 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8254-313-1
942 _cBK
_00
999 _c65499
_d65499