| 000 | 01767cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001198593 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231093921.0 | ||
| 008 | 080925s2000 pl a f |110 0 pol c | ||
| 020 | _a8388253751 | ||
| 035 | _a(OCoLC)297631342 | ||
| 040 |
_aŁ U/JO _cŁ U/JOs _dŁ U/MK |
||
| 099 | _aja2001014215 | ||
| 245 | 0 | 0 |
_aJubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24. 05. 2000 r. : _bdoniesienia naukowe. _n1, _pWpływ czynników genetycznych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego = 50 Years of the National Research Institute of Animal Production "Safe food as a challenge to animal sciences", Balice, 24 May 2000 : research reports. _n1, _pEffect of genetic factors on the quality of animal product / _c[oprac. red. Iwona Kwaśna et al.]. |
| 246 | 3 | 1 | _a50 Years of the National Research Institute of Animal Production "Safe food as a challenge to animal sciences", Balice, 24 May 2000 |
| 246 | 3 | 0 | _aWpływ czynników genetycznych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego |
| 260 |
_aKraków : _bInstytut Zootechniki, _c2000. |
||
| 300 |
_a264 s., [3] k. tabl. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRoczniki Naukowe Zootechniki. Suplement, _x0137-1657 ; _vz. 5 |
|
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 650 | 7 |
_aZwierzęta rzeźne _xjakość _vkonferencje. _2kaba _9119684 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xjakość _vkonferencje. _2kaba _9112522 |
|
| 700 | 1 |
_aKwaśna, Iwona. _eRed. _957150 |
|
| 830 | 0 |
_aRoczniki Naukowe Zootechniki. _pSuplement _x0137-1657 _vz. 5 _967796 |
|
| 920 | _a83-88253-75-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c65998 _d65998 |
||