000 01767cam a2200325 i 4500
001 xx001198593
003 NUKAT
005 20241231093921.0
008 080925s2000 pl a f |110 0 pol c
020 _a8388253751
035 _a(OCoLC)297631342
040 _aŁ U/JO
_cŁ U/JOs
_dŁ U/MK
099 _aja2001014215
245 0 0 _aJubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24. 05. 2000 r. :
_bdoniesienia naukowe.
_n1,
_pWpływ czynników genetycznych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego = 50 Years of the National Research Institute of Animal Production "Safe food as a challenge to animal sciences", Balice, 24 May 2000 : research reports.
_n1,
_pEffect of genetic factors on the quality of animal product /
_c[oprac. red. Iwona Kwaśna et al.].
246 3 1 _a50 Years of the National Research Institute of Animal Production "Safe food as a challenge to animal sciences", Balice, 24 May 2000
246 3 0 _aWpływ czynników genetycznych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego
260 _aKraków :
_bInstytut Zootechniki,
_c2000.
300 _a264 s., [3] k. tabl. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRoczniki Naukowe Zootechniki. Suplement,
_x0137-1657 ;
_vz. 5
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aZwierzęta rzeźne
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_9119684
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_9112522
700 1 _aKwaśna, Iwona.
_eRed.
_957150
830 0 _aRoczniki Naukowe Zootechniki.
_pSuplement
_x0137-1657
_vz. 5
_967796
920 _a83-88253-75-1
942 _cBK
_00
999 _c65998
_d65998