000 01265cam a2200337 i 4500
001 xx005098315
003 NUKAT
005 20241231100542.0
008 210324s2020 pl a f |000 0dpol c
020 _a9788379968374
035 _a(OCoLC)1243004678
040 _aLUBL 58/MN
_bpol
_erda
_cLUBL 58/MN
_dKAT U/MBs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aPostęp w naukach o żywieniu człowieka /
_credakcja naukowa Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek.
250 _aWydanie I.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2020.
300 _a123 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy artykułach.
546 _aStreszczenia angielskie.
650 7 _aŻywienie.
_2kaba
_980757
700 1 _aPuchalski, Czesław.
_eRedakcja
_920294
700 1 _aGajdek, Grażyna.
_eRedakcja
_947711
700 1 _aJaworska, Grażyna
_c(technologia żywności).
_eRedakcja
_922294
700 1 _aWitczak, Teresa.
_eRedakcja
_947346
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941052
920 _a978-83-7996-837-4
942 _cBK
_00
999 _c66386
_d66386