| 000 | 01265cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005098315 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100542.0 | ||
| 008 | 210324s2020 pl a f |000 0dpol c | ||
| 020 | _a9788379968374 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1243004678 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/MN _bpol _erda _cLUBL 58/MN _dKAT U/MBs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aPostęp w naukach o żywieniu człowieka / _credakcja naukowa Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek. |
| 250 | _aWydanie I. | ||
| 260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2020. |
||
| 300 |
_a123 strony : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia przy artykułach. | ||
| 546 | _aStreszczenia angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywienie. _2kaba _980757 |
|
| 700 | 1 |
_aPuchalski, Czesław. _eRedakcja _920294 |
|
| 700 | 1 |
_aGajdek, Grażyna. _eRedakcja _947711 |
|
| 700 | 1 |
_aJaworska, Grażyna _c(technologia żywności). _eRedakcja _922294 |
|
| 700 | 1 |
_aWitczak, Teresa. _eRedakcja _947346 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941052 |
|
| 920 | _a978-83-7996-837-4 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c66386 _d66386 |
||