000 | 01135nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005274343 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085630.0 | ||
008 | 220115s2021 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788364377501 | ||
035 | _a(OCoLC)1413868141 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JM _dKR 197/JM |
||
245 | 0 | 0 |
_aProzdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych : _bmonografia / _cpod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek. |
260 |
_aKraków : _bPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, _c2021. |
||
300 |
_a198 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aInformacja ze strony tytułowej: Monografia wydana w ramach obchodu 20-lecia PWSZ w Chełmie. | ||
504 | _aBibliografia przy pracach. | ||
700 | 1 |
_aKocira, Anna. _eRedakcja _957553 |
|
700 | 1 |
_aStamirowska-Krzaczek, Ewa. _eRedakcja _955497 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej. _eWydawca _4pbl _911470 |
|
920 | _a978-83-64377-50-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c66856 _d66856 |