000 01135nam a2200277 i 4500
001 xx005274343
003 NUKAT
005 20241231085630.0
008 220115s2021 pl a |000 0 pol c
020 _a9788364377501
035 _a(OCoLC)1413868141
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
_dKR 197/JM
245 0 0 _aProzdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych :
_bmonografia /
_cpod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.
260 _aKraków :
_bPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej,
_c2021.
300 _a198 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aInformacja ze strony tytułowej: Monografia wydana w ramach obchodu 20-lecia PWSZ w Chełmie.
504 _aBibliografia przy pracach.
700 1 _aKocira, Anna.
_eRedakcja
_957553
700 1 _aStamirowska-Krzaczek, Ewa.
_eRedakcja
_955497
710 2 _aPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej.
_eWydawca
_4pbl
_911470
920 _a978-83-64377-50-1
942 _cBK
_00
999 _c66856
_d66856