000 | 01974cam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004814859 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100139.0 | ||
008 | 200220s2020 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788366199774 | ||
035 | _a(OCoLC)1142833384 | ||
040 |
_aPOZN 004/LK _bpol _erda _cPOZN 004/LK _dSZCZ ZUT/MGs |
||
245 | 0 | 0 |
_aInżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane / _credakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo UEP, _c2020. |
||
300 |
_a169 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aMateriały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, _x1689-7412 ; _v355 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xbadania _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _9111154 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980818 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980764 |
|
700 | 1 |
_aKlensporf-Pawlik, Dorota. _eRedakcja _eAutor _957694 |
|
700 | 1 |
_aZmudziński, Wojciech. _eRedakcja _eAutor _945764 |
|
700 | 1 |
_aDankowska, Anna Jadwiga. _eAutor _957695 |
|
700 | 1 |
_aJasińska-Kuligowska, Iwona. _eAutor _957696 |
|
700 | 1 |
_aKlimczak, Inga. _eAutor _957688 |
|
700 | 1 |
_aSamotyja, Urszula. _eAutor _957689 |
|
700 | 1 |
_aSielicka, Maria. _eAutor _957697 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941009 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _eInstytucja sprawcza _931333 |
|
830 | 0 |
_aMateriały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu _x1689-7412 _v355 _967849 |
|
920 | _a978-83-66199-77-4 | ||
940 |
_aUR: Kolekcja e-book _fkol51 |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c67202 _d67202 |