000 01974cam a2200397 i 4500
001 xx004814859
003 NUKAT
005 20241231100139.0
008 200220s2020 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788366199774
035 _a(OCoLC)1142833384
040 _aPOZN 004/LK
_bpol
_erda
_cPOZN 004/LK
_dSZCZ ZUT/MGs
245 0 0 _aInżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane /
_credakcja naukowa Dorota Klensporf-Pawlik, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo UEP,
_c2020.
300 _a169 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
_x1689-7412 ;
_v355
650 7 _aŻywność
_xbadania
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_9111154
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980818
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980764
700 1 _aKlensporf-Pawlik, Dorota.
_eRedakcja
_eAutor
_957694
700 1 _aZmudziński, Wojciech.
_eRedakcja
_eAutor
_945764
700 1 _aDankowska, Anna Jadwiga.
_eAutor
_957695
700 1 _aJasińska-Kuligowska, Iwona.
_eAutor
_957696
700 1 _aKlimczak, Inga.
_eAutor
_957688
700 1 _aSamotyja, Urszula.
_eAutor
_957689
700 1 _aSielicka, Maria.
_eAutor
_957697
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941009
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_eInstytucja sprawcza
_931333
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
_x1689-7412
_v355
_967849
920 _a978-83-66199-77-4
940 _aUR: Kolekcja e-book
_fkol51
942 _cBK
_00
999 _c67202
_d67202