000 01384caa a2200277 i 4500
001 xx005298340
003 NUKAT
005 20241231091231.0
008 220221s2006 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1302487592
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMozolewski, Wacław.
_eAutor
_957708
245 1 0 _aZawartość kadmu i ołowiu w ziemniakach uprawianych w województwie warmińsko-mazurskim /
_cWacław Mozolewski, Jolanta Wieczorek, Stanisław Sienkiewicz.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 598-599.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aZiemniak.
_2kaba
_980271
650 7 _aKadm.
_2kaba
_9113890
650 7 _aOłów.
_2kaba
_9113891
700 1 _aWieczorek, Jolanta Krystyna.
_eAutor
_931884
700 1 _aSienkiewicz, Stanisław.
_eAutor
_951529
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477; z. 511, cz. 2
_gStrony 593-600
_w(NUKAT)zz2007882282
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 511, cz. 2 (2006), strony 593-600
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c67246
_d67246