000 | 01438caa a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005298445 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091236.0 | ||
008 | 220221s2006 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1302491496 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aRytel, Elżbieta. _eAutor _954403 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKonsystencja ziemniaków gotowanych i produktów smażonych w zależnosci od zawartości polisacharydów / _cElżbieta Rytel, Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita, Grażyna Lisińska. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 607-608. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aZiemniak. _2kaba _980271 |
|
650 | 7 |
_aFrytki. _2kaba _971913 |
|
700 | 1 |
_aTajner-Czopek, Agnieszka. _eAutor _923623 |
|
700 | 1 |
_aKita, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _923624 |
|
700 | 1 |
_aLisińska, Grażyna. _eAutor _98443 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477; z. 511, cz. 2 _gStrony 601-609 _w(NUKAT)zz2007882282 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 511, cz. 2 (2006), strony 601-609 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c67247 _d67247 |