000 01438caa a2200277 i 4500
001 xx005298445
003 NUKAT
005 20241231091236.0
008 220221s2006 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1302491496
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRytel, Elżbieta.
_eAutor
_954403
245 1 0 _aKonsystencja ziemniaków gotowanych i produktów smażonych w zależnosci od zawartości polisacharydów /
_cElżbieta Rytel, Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita, Grażyna Lisińska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 607-608.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aZiemniak.
_2kaba
_980271
650 7 _aFrytki.
_2kaba
_971913
700 1 _aTajner-Czopek, Agnieszka.
_eAutor
_923623
700 1 _aKita, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_923624
700 1 _aLisińska, Grażyna.
_eAutor
_98443
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477; z. 511, cz. 2
_gStrony 601-609
_w(NUKAT)zz2007882282
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 511, cz. 2 (2006), strony 601-609
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c67247
_d67247