000 | 01263caa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005298557 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091240.0 | ||
008 | 220221s2006 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1302479885 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aPietrzyk, Sławomir _c(technologia żywności). _eAutor _957709 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZmiany właściwości fizykochemicznych skrobi ziemniaczanej wywołane procesami utleniania / _cSławomir Pietrzyk, Teresa Foruna. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 635-636. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aSkrobia ziemniaczana. _2kaba _978363 |
|
700 | 1 |
_aFortuna, Teresa _d(1949- ). _eAutor _93921 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477; z. 511, cz. 2 _gStrony 627-637 _w(NUKAT)zz2007882282 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 511, cz. 2 (2006), strony 627-637 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c67249 _d67249 |