000 01263caa a2200241 i 4500
001 xx005298557
003 NUKAT
005 20241231091240.0
008 220221s2006 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1302479885
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aPietrzyk, Sławomir
_c(technologia żywności).
_eAutor
_957709
245 1 0 _aZmiany właściwości fizykochemicznych skrobi ziemniaczanej wywołane procesami utleniania /
_cSławomir Pietrzyk, Teresa Foruna.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 635-636.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aSkrobia ziemniaczana.
_2kaba
_978363
700 1 _aFortuna, Teresa
_d(1949- ).
_eAutor
_93921
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie: jakość polskich odmian ziemniaka
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2006
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477; z. 511, cz. 2
_gStrony 627-637
_w(NUKAT)zz2007882282
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 511, cz. 2 (2006), strony 627-637
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c67249
_d67249