000 01216cam a2200301 i 4500
001 zz2003990536
003 NUKAT
005 20241231110424.0
008 031030s2003 pl a | m |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)69559458
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/LL
_dLUBL 58/ESs
_dKR U/KaMa
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBalejko, Jerzy.
_928211
245 1 0 _aOpracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych /
_cJerzy Balejko.
260 _aSzczecin :
_bWydaw. AR,
_c2003.
300 _a160 s., [6] s. tabl. :
_bil., wykr. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
_x0239-6467 ;
_vnr 218
502 _aPraca habilitacyjna. Akademia Rolnicza, Szczecin, 2003.
504 _aBibliogr. s. 141-155.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aProdukty rolno-spożywcze
_xwłaściwości mechaniczne.
_2kaba
_9116489
650 7 _aReologia (fizyka)
_xmodele matematyczne.
_2kaba
_9120152
830 0 _aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
_x0239-6467
_vnr 218
_963761
942 _cBK
_00
999 _c67467
_d67467