000 | 01216cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003990536 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110424.0 | ||
008 | 031030s2003 pl a | m |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)69559458 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _cLUBL 58/MN _dLUBL 58/LL _dLUBL 58/ESs _dKR U/KaMa |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBalejko, Jerzy. _928211 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOpracowanie dynamicznej metody wyznaczania reologicznych właściwości artykułów żywnościowych / _cJerzy Balejko. |
260 |
_aSzczecin : _bWydaw. AR, _c2003. |
||
300 |
_a160 s., [6] s. tabl. : _bil., wykr. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, _x0239-6467 ; _vnr 218 |
|
502 | _aPraca habilitacyjna. Akademia Rolnicza, Szczecin, 2003. | ||
504 | _aBibliogr. s. 141-155. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aProdukty rolno-spożywcze _xwłaściwości mechaniczne. _2kaba _9116489 |
|
650 | 7 |
_aReologia (fizyka) _xmodele matematyczne. _2kaba _9120152 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie _x0239-6467 _vnr 218 _963761 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c67467 _d67467 |