000 01312cam a2200277 i 4500
001 xx004951278
003 NUKAT
005 20241231113408.0
008 200922s2020 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184887
035 _a(OCoLC)1199644255
040 _aLUBL 58/RL
_bpol
_erda
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aBorkowicz, Longina.
_eAutor
_958075
245 1 0 _aPracownia gastronomiczna.
_nCz. 1,
_pRepetytorium - ćwiczenia praktyczne : kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań /
_cLongina Borkowicz.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_ccopyright 2020.
300 _a152 strony :
_bilustracje kolorowe ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
521 8 _aRepetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
650 7 _aKuchnia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983206
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_eWydawca
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-88-7
942 _cBK
_00
999 _c68107
_d68107