000 | 01312cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004951278 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113408.0 | ||
008 | 200922s2020 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788389184887 | ||
035 | _a(OCoLC)1199644255 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _bpol _erda _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aBorkowicz, Longina. _eAutor _958075 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPracownia gastronomiczna. _nCz. 1, _pRepetytorium - ćwiczenia praktyczne : kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań / _cLongina Borkowicz. |
260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _ccopyright 2020. |
||
300 |
_a152 strony : _bilustracje kolorowe ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
521 | 8 | _aRepetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983206 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _eWydawca _4pbl _950952 |
|
920 | _a978-83-89184-88-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c68107 _d68107 |