000 | 01695cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005324752 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093028.0 | ||
008 | 220401s2021 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788371609978 | ||
035 | _a(OCoLC)1303140534 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _bpol _erda _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/JG _dSZCZ ZUT/MG |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aMikołajczak, Beata. _eAutor _958198 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBiałka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD / _cBeata Mikołajczak. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2021. |
||
300 |
_a149 stron : _bilustracje (w tym kolorowe) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, _x1896-1894 ; _v520 |
|
504 | _aBibliografia na stronach 128-149. | ||
520 | 8 | _aDotyczy: białka, peptydy, jakość mięsa wychłodzenie, wada DFD, elektroforeza SDS-PAGE, Western blot, UHPLC-Q-TOF MS/MS. | |
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aBiałka mięśni _xbadania. _2kaba _9111658 |
|
650 | 7 |
_aWieprzowina _xjakość. _2kaba _979615 |
|
650 | 7 |
_aWołowina _xjakość. _2kaba _979819 |
|
650 | 7 |
_aWołowina _xschładzanie. _2kaba _9120508 |
|
650 | 7 |
_aWieprzowina _xschładzanie. _2kaba _9120509 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941080 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu _x1896-1894 _v520 _965724 |
|
920 | _a978-83-7160-997-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c68278 _d68278 |