000 01695cam a2200373 i 4500
001 xx005324752
003 NUKAT
005 20241231093028.0
008 220401s2021 pl a |000 0 pol c
020 _a9788371609978
035 _a(OCoLC)1303140534
040 _aOLSZT 003/DS
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/JG
_dSZCZ ZUT/MG
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMikołajczak, Beata.
_eAutor
_958198
245 1 0 _aBiałka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD /
_cBeata Mikołajczak.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2021.
300 _a149 stron :
_bilustracje (w tym kolorowe) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
_x1896-1894 ;
_v520
504 _aBibliografia na stronach 128-149.
520 8 _aDotyczy: białka, peptydy, jakość mięsa wychłodzenie, wada DFD, elektroforeza SDS-PAGE, Western blot, UHPLC-Q-TOF MS/MS.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aBiałka mięśni
_xbadania.
_2kaba
_9111658
650 7 _aWieprzowina
_xjakość.
_2kaba
_979615
650 7 _aWołowina
_xjakość.
_2kaba
_979819
650 7 _aWołowina
_xschładzanie.
_2kaba
_9120508
650 7 _aWieprzowina
_xschładzanie.
_2kaba
_9120509
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941080
830 0 _aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
_x1896-1894
_v520
_965724
920 _a978-83-7160-997-8
942 _cBK
_00
999 _c68278
_d68278