000 01074nam a2200277 i 4500
001 xx005401294
003 NUKAT
005 20241231102135.0
008 220823s2022 ne a |001 0 eng c
020 _a9780128224755
035 _a(OCoLC)1343700528
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
245 0 0 _aPlant extracts applications in the food industry /
_cedited by Shabir Ahmad Mir, Annamalai Manickavasagan, Manzoor Ahmad Shah.
260 _aLondon ;
_aSan Diego ;
_aCambridge ;
_aOxford :
_bElsevier Academic Press,
_ccopyright 2022.
300 _aXIII, [1], 325 stron :
_bilustracje ;
_c28 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografie przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aChemia roślin.
_2kaba
_970602
700 1 _aMir, Shabir Ahmad.
_eRedakcja
_958439
700 1 _aManickavasagan, Annamalai.
_eRedakcja
_958440
700 1 _aShah, Manzoor Ahmad.
_eRedakcja
_958441
920 _a978-0-12-822475-5
942 _cBK
_00
999 _c68489
_d68489