000 01005nam a2200265 i 4500
001 xx005402318
003 NUKAT
005 20241231102218.0
008 220825s2022 ne a |001 0 eng c
020 _a9780128158883
035 _a(OCoLC)1343703599
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
_dKR 197/JM
245 0 0 _aValidation of food preservation processes based on novel technologies /
_cedited by Tatiana Koutchma.
260 _aLondon ;
_aSan Diego ;
_aCambridge ;
_aOxford :
_bElsevier Academic Press,
_ccopyright 2022.
300 _aXXXI, [1], 254 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografie przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xkonserwowanie.
_2kaba
_980790
700 1 _aKoutchma, Tatiana.
_eRedakcja
_958468
710 2 _aElsevier (Amsterdam).
_eWydawca
_4pbl
_941631
920 _a978-0-12-815888-3
942 _cBK
_00
999 _c68522
_d68522