000 | 01005nam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005402318 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102218.0 | ||
008 | 220825s2022 ne a |001 0 eng c | ||
020 | _a9780128158883 | ||
035 | _a(OCoLC)1343703599 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JM _dKR 197/JM |
||
245 | 0 | 0 |
_aValidation of food preservation processes based on novel technologies / _cedited by Tatiana Koutchma. |
260 |
_aLondon ; _aSan Diego ; _aCambridge ; _aOxford : _bElsevier Academic Press, _ccopyright 2022. |
||
300 |
_aXXXI, [1], 254 strony : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografie przy rozdziałach. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwowanie. _2kaba _980790 |
|
700 | 1 |
_aKoutchma, Tatiana. _eRedakcja _958468 |
|
710 | 2 |
_aElsevier (Amsterdam). _eWydawca _4pbl _941631 |
|
920 | _a978-0-12-815888-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c68522 _d68522 |