000 | 01745nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005433742 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104334.0 | ||
008 | 221018s2022 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788382859102 | ||
035 | _a(OCoLC)1349945912 | ||
040 |
_aWA 162/JG _bpol _erda _cWA 162/JG |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSer – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPKN-ISO/TS 17996:2022-07 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPKN-ISO/TS 17996:2022-07 |
|
246 | 1 | 3 | _aCheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2022. |
||
300 |
_a22, [2] strony : ilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.30. | ||
500 | _aSpecyfikacja Techniczna ISO/TS 17996:2006 Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate ma status Specyfikacji Technicznej PKN. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 22. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-8285-910-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c68700 _d68700 |