000 01745nam a2200349 i 4500
001 xx005433742
003 NUKAT
005 20241231104334.0
008 221018s2022 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788382859102
035 _a(OCoLC)1349945912
040 _aWA 162/JG
_bpol
_erda
_cWA 162/JG
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSer – Oznaczenie właściwości reologicznych za pomocą jednoosiowego ściskania przy stałej prędkości przemieszczania PKN-ISO/TS 17996 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPKN-ISO/TS 17996:2022-07
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPKN-ISO/TS 17996:2022-07
246 1 3 _aCheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2022.
300 _a22, [2] strony : ilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.30.
500 _aSpecyfikacja Techniczna ISO/TS 17996:2006 Cheese – Detrmination of rheological properties by uniaxial compression at constant displacement rate ma status Specyfikacji Technicznej PKN.
504 _aBibliografia na stronie 22.
590 _aWprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.
590 _aWprowadza ISO/TS 17966:2006, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 9 czerwca 2022 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8285-910-2
942 _cBK
_00
999 _c68700
_d68700