000 | 01136nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004500834 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093830.0 | ||
008 | 190103s2018 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788373487109 | ||
035 | _a(OCoLC)1413487790 | ||
040 |
_aGL 001/KGM _bpol _erda _cGL 001/KGMs _dGL 001/ER |
||
100 | 1 |
_aTynek, Maria. _eAutor _958934 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / _cMaria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem. |
250 | _aDodruk do I wyd. | ||
260 |
_aGdańsk : _bWydawnictwo Politechniki Gdańskiej, _c2018. |
||
300 |
_a81, [1] strona : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xbiotechnologia. _2kaba _9120752 |
|
700 | 1 |
_aMartysiak-Żurowska, Dorota. _eAutor _958935 |
|
700 | 1 |
_aParchem, Karol. _eAutor _958936 |
|
710 | 2 |
_aPolitechnika Gdańska. _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941954 |
|
920 | _a978-83-7348-710-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c68937 _d68937 |