000 01136nam a2200301 i 4500
001 xx004500834
003 NUKAT
005 20241231093830.0
008 190103s2018 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788373487109
035 _a(OCoLC)1413487790
040 _aGL 001/KGM
_bpol
_erda
_cGL 001/KGMs
_dGL 001/ER
100 1 _aTynek, Maria.
_eAutor
_958934
245 1 0 _aTechnologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych /
_cMaria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem.
250 _aDodruk do I wyd.
260 _aGdańsk :
_bWydawnictwo Politechniki Gdańskiej,
_c2018.
300 _a81, [1] strona :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xbiotechnologia.
_2kaba
_9120752
700 1 _aMartysiak-Żurowska, Dorota.
_eAutor
_958935
700 1 _aParchem, Karol.
_eAutor
_958936
710 2 _aPolitechnika Gdańska.
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941954
920 _a978-83-7348-710-9
942 _cBK
_00
999 _c68937
_d68937