000 | 00963cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005208953 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112034.0 | ||
008 | 210923s2020 pl a |001 0dpol c | ||
020 | _a9788363908317 | ||
035 | _a(OCoLC)1412102335 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _bpol _erda _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/ESOs |
||
100 | 1 |
_aGiebuta, Wojciech. _eAutor _958666 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKuchnia i wino : _bo sztuce łączenia win z potrawami / _cWojciech Giebuta. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Czas Wina, _c2020. |
||
300 |
_a157, [1] strona : _bilustracje kolorowe ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa okładce: "101 pomysłów na kolację z winem". | ||
504 | _aIndeksy. | ||
650 | 7 |
_aWino _xserwowanie. _2kaba _979643 |
|
710 | 2 |
_aCzas Wina (Kraków). _eWydawca _4pbl _958667 |
|
920 | _a978-83-63908-31-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c69000 _d69000 |