000 01639cam a2200373 i 4500
001 xx005019308
003 NUKAT
005 20241231091230.0
008 201210s2020 pl a |000 0 pol c
020 _a9788366550247
020 _a9788366550254
_qe-ISBN
035 _a(OCoLC)1228834171
040 _aKR 7/HT
_bpol
_erda
_cKR 7/HTs
_dKR 7/HT
_dWA 14/MK
100 1 _aKomor, Agnieszka.
_eAutor
_948536
245 1 0 _aPrzemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych /
_cAgnieszka Komor, Eugenia Czernyszewicz, Sebastian Białoskurski, Anna Goliszek, Wioletta Wróblewska, Joanna Pawlak.
260 _aRadom :
_bWydano nakładem Instytutu Naukowo-Wydawniczego "Spatium",
_c2020.
300 _a160 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia i netografia na stronach 127-138.
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_980792
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_xaspekt ekonomiczny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9120837
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_xaspekt społeczny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9120838
700 1 _aCzernyszewicz, Eugenia.
_eAutor
_92767
700 1 _aBiałoskurski, Sebastian.
_eAutor
_959123
700 1 _aGoliszek, Anna.
_eAutor
_955519
700 1 _aWróblewska, Wioletta.
_eAutor
_950282
700 1 _aPawlak, Joanna.
_eAutor
_959124
710 2 _aInstytut Naukowo-Wydawniczy "SPATIUM".
_eWydawca
_4pbl
_951346
920 _a978-83-66550-24-7
920 _a978-83-66550-25-4
_qe-ISBN
942 _cBK
_00
999 _c69153
_d69153