| 000 | 01848cam a2200373 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005173391 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231105616.0 | ||
| 008 | 210715s2020 pl a f |100 0 pol c | ||
| 020 | _a9788377173541 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1262601586 | ||
| 040 |
_aKR 7/BZ _bpol _erda _cKR 7/BZs _dKR 7/BZ _dSIEDL 001/EC |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aPrzyszłość w żywności - żywność w przyszłości / _cpod redakcją Anny M. Salejdy i Anny Kancelisty ; autorzy: Marika Babińska [i 33 pozostałych] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, _ccopyright 2020. |
||
| 300 |
_a114 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aMonografie, _x2083-5531 ; _v231 |
|
| 500 | _aMonografia przygotowana z inicjatywy Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnościowych na XXV sesje naukową w maju 2021 roku. | ||
| 536 |
_aPłatne ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego _dDNK/SN/461936/2020 |
||
| 546 | _aTytuły i streszczenie materiałów w języku angielskim. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xaspekt zdrowotny _zPolska _vkonferencje. _2kaba _9120839 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _vkonferencje. _2kaba _980789 |
|
| 700 | 1 |
_aSalejda, Anna M. _eRedakcja _959125 |
|
| 700 | 1 |
_aKancelista, Anna. _eRedakcja _953663 |
|
| 700 | 1 |
_aBabińska, Marika. _eAutor _959126 |
|
| 710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. _eInstytucja sprawcza _911491 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _940979 |
|
| 830 | 0 |
_aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu _x2083-5531 _v231 _966190 |
|
| 920 | _a978-83-7717-354-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c69154 _d69154 |
||