000 01848cam a2200373 i 4500
001 xx005173391
003 NUKAT
005 20241231105616.0
008 210715s2020 pl a f |100 0 pol c
020 _a9788377173541
035 _a(OCoLC)1262601586
040 _aKR 7/BZ
_bpol
_erda
_cKR 7/BZs
_dKR 7/BZ
_dSIEDL 001/EC
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aPrzyszłość w żywności - żywność w przyszłości /
_cpod redakcją Anny M. Salejdy i Anny Kancelisty ; autorzy: Marika Babińska [i 33 pozostałych] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu,
_ccopyright 2020.
300 _a114 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMonografie,
_x2083-5531 ;
_v231
500 _aMonografia przygotowana z inicjatywy Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywnościowych na XXV sesje naukową w maju 2021 roku.
536 _aPłatne ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego
_dDNK/SN/461936/2020
546 _aTytuły i streszczenie materiałów w języku angielskim.
650 7 _aŻywność
_xaspekt zdrowotny
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9120839
650 7 _aŻywność
_vkonferencje.
_2kaba
_980789
700 1 _aSalejda, Anna M.
_eRedakcja
_959125
700 1 _aKancelista, Anna.
_eRedakcja
_953663
700 1 _aBabińska, Marika.
_eAutor
_959126
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_eInstytucja sprawcza
_911491
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_940979
830 0 _aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
_x2083-5531
_v231
_966190
920 _a978-83-7717-354-1
942 _cBK
_00
999 _c69154
_d69154