000 01771nam a2200337 i 4500
001 xx005450154
003 NUKAT
005 20241231105449.0
008 221114s2022 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788383231907
035 _a(OCoLC)1352941581
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSer, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 2: Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej dla sera, skórki sera i sera topionego PN-EN ISO 9233-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 9233-2:2018-06
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN ISO 9233-2:2018-06
246 1 3 _aCheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2018)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2022.
300 _a2, 15, [1] stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.30.
504 _aBibliografia na stronie 15.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.
590 _aWprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_911428
920 _a978-83-8323-190-7
942 _cBK
_00
999 _c69201
_d69201