000 | 01771nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005450154 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105449.0 | ||
008 | 221114s2022 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788383231907 | ||
035 | _a(OCoLC)1352941581 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSer, skórka sera i ser topiony - Oznaczanie zawartości natamycyny - Część 2: Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej dla sera, skórki sera i sera topionego PN-EN ISO 9233-2 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 9233-2:2018-06 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-EN ISO 9233-2:2018-06 |
|
246 | 1 | 3 | _aCheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2018) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2022. |
||
300 |
_a2, 15, [1] stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.30. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 15. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 9233-2:2018, IDT ; ISO 9233-2:2018, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 9233-2:2013-08. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 11 czerwca 2018 roku. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _eWydawca _4pbl _911428 |
|
920 | _a978-83-8323-190-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c69201 _d69201 |