000 01218cam a2200313 i 4500
001 zz2004801498
003 NUKAT
005 20241231112421.0
008 040120s1969 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749357823
040 _aWR U/Chm
_cWR U/jc
_dWR U/jcs
_dWR U/dl
_dKR U/EH
_dOLSZT 003/WO
041 1 _apol
_hrus
100 1 _aGinzburg, Abram Solomonovič
_d(1911-1996).
_94347
240 1 0 _aInfrakrasnaâ tehnika v piŝevoj promyšlennosti
_l(pol.)
245 1 0 _aPromieniowanie podczerwone w przemyśle spożywczym /
_cA. S. Ginzburg ; [tł. Ryszard Suprunowicz, Roman Tkaczyk].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1969.
300 _a441, [1] s. :
_bil., err. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 433-[442].
650 7 _aOgrzewanie promiennikowe.
_2kaba
_993046
650 7 _aŻywność
_xsuszenie.
_2kaba
_981032
650 7 _aPiekarstwo
_xtechniki.
_2kaba
_975985
700 1 _aSuprunowicz, Ryszard.
_eTł.
_913934
700 1 _aTkaczyk, Roman.
_eTł.
_914601
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
942 _cBK
_00
999 _c69576
_d69576