000 | 00997caa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005453209 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105652.0 | ||
008 | 221117s2022 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1352933611 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _bpol _erda _cOLSZT 003/DS |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aRemiszewska, Jolanta. _eAutor _959512 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza właściwości fizykochemicznych i sensorycznych sera gouda krótko i długo dojrzewającego / _cJolanta Remiszewska. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 630-631. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
773 | 0 |
_7m2am _aMiędzynarodowe Seminarium Kół Naukowych (51 ; 2022 ; Olsztyn) _t51. Międzynarodowe Seminarium Kół Naukowych w Olsztynie "Seminarium innowacyjnych rozwiązań w dobie pandemii". T. 1, Aktualne problemy badawcze : nauki biomedyczne i techniczne _dPoznań : Wydawnictwo Naukowe FNCE, 2022 _gStrony 619-632 _z9788367372411 _w(NUKAT)xx005436972 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c69953 _d69953 |