000 00997caa a2200205 i 4500
001 xx005453209
003 NUKAT
005 20241231105652.0
008 221117s2022 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1352933611
040 _aOLSZT 003/DS
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/DS
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRemiszewska, Jolanta.
_eAutor
_959512
245 1 0 _aAnaliza właściwości fizykochemicznych i sensorycznych sera gouda krótko i długo dojrzewającego /
_cJolanta Remiszewska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 630-631.
546 _aStreszczenie angielskie.
773 0 _7m2am
_aMiędzynarodowe Seminarium Kół Naukowych (51 ; 2022 ; Olsztyn)
_t51. Międzynarodowe Seminarium Kół Naukowych w Olsztynie "Seminarium innowacyjnych rozwiązań w dobie pandemii". T. 1, Aktualne problemy badawcze : nauki biomedyczne i techniczne
_dPoznań : Wydawnictwo Naukowe FNCE, 2022
_gStrony 619-632
_z9788367372411
_w(NUKAT)xx005436972
942 _cAC
_00
999 _c69953
_d69953