000 01314cam a2200325 i 4500
001 xx003490586
003 NUKAT
005 20241231104930.0
008 150805s1991 pl a f |000 0 pol c
020 _a8385261494
035 _a(OCoLC)1414570327
040 _aŁ U/ew
_cŁ U/ew
_dŁ U/ew
_dŁ U/APs
099 _aja2015009346
245 0 0 _aOgólna technologia żywności.
_nCz. 1 /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.].
250 _aWyd. 2.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej,
_c1991.
300 _a407 s., [4] k. tabl. złoż. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976981
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- ).
_eRed.
_9944
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941330
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_963847
920 _a83-85261-49-4
942 _cBK
_00
999 _c70305
_d70305