000 | 01314cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003490586 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104930.0 | ||
008 | 150805s1991 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a8385261494 | ||
035 | _a(OCoLC)1414570327 | ||
040 |
_aŁ U/ew _cŁ U/ew _dŁ U/ew _dŁ U/APs |
||
099 | _aja2015009346 | ||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności. _nCz. 1 / _cpod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.]. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aOlsztyn : _bWydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej, _c1991. |
||
300 |
_a407 s., [4] k. tabl. złoż. : _bil. ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976981 |
|
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ). _eRed. _9944 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn). _bWydawnictwo. _4pbl _941330 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie _963847 |
|
920 | _a83-85261-49-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c70305 _d70305 |