000 | 01202cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006987330 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102940.0 | ||
008 | 060608s1991 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8385261818 | ||
035 | _a(OCoLC)1413196414 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _cOLSZT 003/BG _dOLSZT 003/KBs _dOLSZT 003/BG |
||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności. _nCz. 2 / _cpod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. Włodzimierz Bednarski et al.]. |
250 | _aWyd. 2 popr. i uzup. | ||
260 |
_aOlsztyn : _bWydawnictwo ART, _c1991. |
||
300 |
_a153 s. : _bil. ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _976983 |
|
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ). _eRed. _9944 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie _963847 |
|
920 | _a83-85261-81-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c70315 _d70315 |