000 01202cam a2200301 i 4500
001 zz2006987330
003 NUKAT
005 20241231102940.0
008 060608s1991 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8385261818
035 _a(OCoLC)1413196414
040 _aOLSZT 003/BG
_cOLSZT 003/BG
_dOLSZT 003/KBs
_dOLSZT 003/BG
245 0 0 _aOgólna technologia żywności.
_nCz. 2 /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [aut. Włodzimierz Bednarski et al.].
250 _aWyd. 2 popr. i uzup.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo ART,
_c1991.
300 _a153 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_976983
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- ).
_eRed.
_9944
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_963847
920 _a83-85261-81-8
942 _cBK
_00
999 _c70315
_d70315