000 01262cam a2200301 i 4500
001 zz2005800132
003 NUKAT
005 20241231101442.0
008 050104s1984 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8300018654
035 _a(OCoLC)749791827
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/DSs
100 1 _aJarczyk, Andrzej
_d(1933- ).
_95963
245 1 0 _aĆwiczenia z zamrażalnictwa żywności /
_cAndrzej Jarczyk, Witold Bekas.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW-AR,
_c1984.
300 _a59, [1] s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
504 _aBibliogr. s. [60].
521 8 _aSkrypt przeznaczony jest dla studentów III roku Wydziału Technologii Żywności oraz specjalizujących się w Zakładzie Technologii Owoców i Warzyw.
650 7 _aŻywność mrożona
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_9101862
700 1 _aBekas, Witold.
_9965
830 0 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
_963850
920 _a83-00-01865-4
942 _cBK
_00
999 _c70757
_d70757