000 | 01262cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005800132 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101442.0 | ||
008 | 050104s1984 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8300018654 | ||
035 | _a(OCoLC)749791827 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/DSs |
||
100 | 1 |
_aJarczyk, Andrzej _d(1933- ). _95963 |
|
245 | 1 | 0 |
_aĆwiczenia z zamrażalnictwa żywności / _cAndrzej Jarczyk, Witold Bekas. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW-AR, _c1984. |
||
300 |
_a59, [1] s. : _brys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie | |
504 | _aBibliogr. s. [60]. | ||
521 | 8 | _aSkrypt przeznaczony jest dla studentów III roku Wydziału Technologii Żywności oraz specjalizujących się w Zakładzie Technologii Owoców i Warzyw. | |
650 | 7 |
_aŻywność mrożona _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _9101862 |
|
700 | 1 |
_aBekas, Witold. _9965 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie _963850 |
|
920 | _a83-00-01865-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c70757 _d70757 |