000 | 00993cam a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003339859 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090859.0 | ||
008 | 150114s1983 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)830250230 | ||
040 |
_aOLSZT 003/HP _cOLSZT 003/HPs _dOLSZT 003/WO |
||
100 | 1 |
_aKrajewski, Antoni _c(przetwórstwo spożywcze). _950541 |
|
245 | 1 | 0 |
_aInstrukcja technologiczna produkcji kapusty kwaszonej bez ubijania / _cAntoni Krajewski ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Ogrodnictwa. Zakład Technologii Przetwórstwa Produktów Ogrodniczych. |
260 |
_aWarszawa : _bCentralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Ogrodnictwa. Zakład Technologii Przetwórstwa Produktów Ogrodniczych, _c1983. |
||
300 |
_a28 s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aOpis wg okł. | ||
650 | 7 |
_aKapusta głowiasta _xkiszenie. _2kaba _9121441 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c70808 _d70808 |