000 01828cam a2200349 i 4500
001 xx003018328
003 NUKAT
005 20241231093840.0
008 140205s2014 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327521156
035 _a(OCoLC)871704188
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zearalenonu w żywności na bazie kukurydzy dla dzieci, mące jęczmiennej, mące kukurydzianej, polencie, mące przennej oraz żywności na bazie zbóż dla niemowląt i małych dzieci - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną PN-EN 15850 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 15850:2010
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of zearalenone in maize based baby food, barley flour maize flour, polenta, wheat flour and cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 15850:2010
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2014.
300 _a[2], 18 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.060.
504 _aBibliogr. s. 17.
530 _aDostępne także w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza EN 15850:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 20 maja 2010 r.
590 _aWprowadza EN 15850:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 20 maja 2010 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-275-2115-6
942 _cBK
_00
999 _c71221
_d71221