000 | 01133cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005172873 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105553.0 | ||
008 | 210715s2021 pl a f |000 0dpol c | ||
020 | _a9788366491854 | ||
035 | _a(OCoLC)1262587722 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _bpol _erda _cLUBL 58/MN _dKR 7/BZs _dWA 14/PTs |
||
100 | 1 |
_aSmoluk-Sikorska, Joanna. _eAutor _947334 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSzanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / _cJoanna Smoluk-Sikorska. |
250 | _aWydanie pierwsze. | ||
260 |
_aWarszawa : _bDifin, _c2021. |
||
300 |
_a136 stron : _bilustracje ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia na stronach 126-136. | ||
536 | _aPublikacja dofinansowana przez Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xprodukcja i handel _zPolska. _2kaba _983674 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xkonsumpcja _zPolska. _2kaba _9121738 |
|
710 | 2 |
_aDifin. _eWydawca _4pbl _941596 |
|
920 | _a978-83-66491-85-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c71784 _d71784 |