000 01133cam a2200301 i 4500
001 xx005172873
003 NUKAT
005 20241231105553.0
008 210715s2021 pl a f |000 0dpol c
020 _a9788366491854
035 _a(OCoLC)1262587722
040 _aLUBL 58/MN
_bpol
_erda
_cLUBL 58/MN
_dKR 7/BZs
_dWA 14/PTs
100 1 _aSmoluk-Sikorska, Joanna.
_eAutor
_947334
245 1 0 _aSzanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce /
_cJoanna Smoluk-Sikorska.
250 _aWydanie pierwsze.
260 _aWarszawa :
_bDifin,
_c2021.
300 _a136 stron :
_bilustracje ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 126-136.
536 _aPublikacja dofinansowana przez Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu.
650 7 _aŻywność naturalna
_xprodukcja i handel
_zPolska.
_2kaba
_983674
650 7 _aŻywność naturalna
_xkonsumpcja
_zPolska.
_2kaba
_9121738
710 2 _aDifin.
_eWydawca
_4pbl
_941596
920 _a978-83-66491-85-4
942 _cBK
_00
999 _c71784
_d71784