000 01554nam a2200337 i 4500
001 xx005666543
003 NUKAT
005 20251207101536.0
008 231212s2023 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788383477787
035 _a(OCoLC)1423830228
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Wykrywanie napromieniowania żywności zawierającej celulozę metodą spektroskopii ESR PN-EN 1787 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 1787:2022-09
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN 1787:2022-09
246 1 3 _aFoodstuff - Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c© copyright 2023.
300 _a2, 15 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aICS 67.050.
504 _aBibliografia na stronach 14-15.
546 _aTłumaczenie Normy Europejskiej EN 1787:2022 Foodstuff - Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy z języka angielskiego.
650 7 _aSpektroskopia elektronowego rezonansu paramagnetycznego.
_2kaba
_0s 95011567
_987260
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_0s 2006220666
_993011
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_0n 96207863
_911428
920 _a978-83-8347-778-7
942 _cBK
_00
999 _c71829
_d71829