000 01276cam a2200325 i 4500
001 zz2002970994
003 NUKAT
005 20241231092135.0
008 021004s2001 pl a g |000 0 pol c
020 _a8387866431
035 _a(OCoLC)749501341
040 _aLUBL 58/LK
_cLUBL 58/LK
_dLUBL 58/MN
_dLUBL 58/ESs
_dSZCZ 010/KW
100 1 _aOszmiański, Jan.
_910550
245 1 0 _aPrzewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw /
_cJan Oszmiański, Jerzy Sożyński.
250 _aWyd. 3 popr. i uzup.
260 _aWrocław :
_bWydaw. Akademii Rolniczej,
_c2001.
300 _a91 s. :
_btab. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu,
_x0239-5762 ;
_vnr 464
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aOwoce
_xprzerób
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_975777
650 7 _aWarzywa
_xprzerób
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_979563
700 1 _aSożyński, Jerzy.
_913437
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0239-5762
_vnr 464
_963846
920 _a83-87866-43-1
942 _cBK
_00
999 _c7185
_d7185