000 | 01206cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005913397 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113956.0 | ||
008 | 050829s1957 pl a g |001 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)69476901 | ||
040 |
_aPOZN 31/MS _cPOZN 31/MS _dPOZN 31/MK _dPOZN 31/EKs _dGL 001/IFW |
||
099 | 0 | _atoMK1252 | |
100 | 1 |
_aTilgner, Damazy J. _d(1904-1997). _914588 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza organoleptyczna żywności : _b(zarys jakościowej i ilościowej analizy sensorycznej) / _cDamazy Jerzy Tilgner. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1957. |
||
300 |
_a363, [1] s. : _bil., err. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 347-359. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla placówek badawczych, laboratoriów kontrolnych przemysłu żywnościowego i zbiorowego żywienia oraz technologów, techników i chemików zatrudnionych przy produkcji, kontroli i ocenie żywności. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna. _2kaba _980766 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego. _4pbl _942568 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c72199 _d72199 |