000 01206cam a2200265 i 4500
001 zz2005913397
003 NUKAT
005 20241231113956.0
008 050829s1957 pl a g |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)69476901
040 _aPOZN 31/MS
_cPOZN 31/MS
_dPOZN 31/MK
_dPOZN 31/EKs
_dGL 001/IFW
099 0 _atoMK1252
100 1 _aTilgner, Damazy J.
_d(1904-1997).
_914588
245 1 0 _aAnaliza organoleptyczna żywności :
_b(zarys jakościowej i ilościowej analizy sensorycznej) /
_cDamazy Jerzy Tilgner.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1957.
300 _a363, [1] s. :
_bil., err. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 347-359. Indeks.
521 8 _aDla placówek badawczych, laboratoriów kontrolnych przemysłu żywnościowego i zbiorowego żywienia oraz technologów, techników i chemików zatrudnionych przy produkcji, kontroli i ocenie żywności.
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna.
_2kaba
_980766
710 2 _aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
_4pbl
_942568
942 _cBK
_00
999 _c72199
_d72199