000 01198naa a2200253 i 4500
001 xx005702122
003 NUKAT
005 20241231103948.0
008 240228s2004 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1442007652
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aLisińska, Grażyna.
_eAutor
_98443
245 1 0 _aPrzetwory ziemniaczane spożywcze: wielkość produkcji, wartość żywieniowa /
_cGrażyna Lisińska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 65-66.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aZiemniak.
_2kaba
_980271
650 7 _aCzipsy ziemniaczane.
_2kaba
_982540
650 7 _aFrytki.
_2kaba
_971913
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie- gospodarcze znaczenie uprawy ziemniaka w Polsce
_dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2004
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 0084-5477 ; z. 500
_gStrony 57-68
_w(NUKAT)zz2005863627
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 500 (2004), strony 57-68
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c72462
_d72462