000 | 01014cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001581014 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104456.0 | ||
008 | 970321s1986 ne a |00 eng c | ||
020 | _a0444426612 | ||
035 | _a(OCoLC)751315367 | ||
040 |
_aNUKAT _cLUBL 58/LK |
||
245 | 0 | 0 |
_aMicro-organisms in the production of food / _ced. by M. R. Adams. |
260 |
_aAmsterdam : _bElsevier, _c1986. |
||
300 |
_aIX, 316 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aProgress in Industrial Microbiology ; _vvol. 23 |
|
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aMikrobiologia. _2kaba _974723 |
|
650 | 7 |
_aMikrobiologia przemysłowa. _2kaba _974730 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia. _2kaba _980772 |
|
700 | 1 |
_aAdams, Martin R. _9132 |
|
830 | 0 |
_aProgress in Industrial Microbiology _x0079-6352 _vvol. 23 _965695 |
|
920 | _a0-444-42661-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c72491 _d72491 |