000 01014cam a2200301 i 4500
001 xx001581014
003 NUKAT
005 20241231104456.0
008 970321s1986 ne a |00 eng c
020 _a0444426612
035 _a(OCoLC)751315367
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/LK
245 0 0 _aMicro-organisms in the production of food /
_ced. by M. R. Adams.
260 _aAmsterdam :
_bElsevier,
_c1986.
300 _aIX, 316 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aProgress in Industrial Microbiology ;
_vvol. 23
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aMikrobiologia.
_2kaba
_974723
650 7 _aMikrobiologia przemysłowa.
_2kaba
_974730
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia.
_2kaba
_980772
700 1 _aAdams, Martin R.
_9132
830 0 _aProgress in Industrial Microbiology
_x0079-6352
_vvol. 23
_965695
920 _a0-444-42661-2
942 _cBK
_00
999 _c72491
_d72491