000 00992cam a2200277 i 4500
001 zz2002963006
003 NUKAT
005 20241231092316.0
008 021010s2002 pl a | |00| ||pol|c
020 _a8372740364
035 _a(OCoLC)831021633
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/JMK
_dKR 197/MPs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aPrzybylski, Wiesław.
_911706
245 1 0 _aWykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego /
_cWiesław Przybylski.
260 _aWarszawa :
_bFundacja "Rozwój SGGW",
_c2002.
300 _a83, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 72-83.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aWieprzowina
_xjakość
_xbadania.
_2kaba
_979614
920 _a83-7274-036-4
942 _cBK
_00
999 _c7284
_d7284