000 | 00992cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2002963006 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092316.0 | ||
008 | 021010s2002 pl a | |00| ||pol|c | ||
020 | _a8372740364 | ||
035 | _a(OCoLC)831021633 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/JMK _dKR 197/MPs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aPrzybylski, Wiesław. _911706 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWykorzystanie potencjału glikolitycznego mięśnia Longissimus dorsi w badaniach nad uwarunkowaniem wybranych cech jakości mięsa wieprzowego / _cWiesław Przybylski. |
260 |
_aWarszawa : _bFundacja "Rozwój SGGW", _c2002. |
||
300 |
_a83, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 72-83. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aWieprzowina _xjakość _xbadania. _2kaba _979614 |
|
920 | _a83-7274-036-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c7284 _d7284 |