000 01378cam a2200313 i 4500
001 zz2006926152
003 NUKAT
005 20251211203633.0
008 060927s1984 pl f f |000 0dpol c
035 _a(OCoLC)1412101462
040 _aOLSZT 003/HP
_cOLSZT 003/HP
_dOLSZT 003/HP
_dOLSZT 003/baks LUBL KUL/ak
100 1 _aSmoczyński, Stefan
_d(1941- ).
_0n 95005706
_913243
245 1 0 _aWybrane zagadnienia higieny żywności i toksykologii /
_cStefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz, Krystyna Smoczyńska.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo ART,
_c1984.
300 _a133 s. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów Wydziału Technologii Żywności.
650 7 _aHigiena żywności
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 2002150423
_982072
650 7 _aŻywność
_xtoksykologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01301529
_980827
700 1 _aAmarowicz, Ryszard.
_0n 95005707
_9320
700 1 _aSmoczyńska, Krystyna.
_0n 97083317
_961475
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_4pbl
_0n 95016296
_9233
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_0t 95202573
_963847
942 _cBK
_00
999 _c72931
_d72931