000 | 01242naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005733592 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110223.0 | ||
008 | 240506s2004 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1441993455 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JM _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGryszkin, Artur. _eAutor _957740 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWłaściwości dekstryny białej modyfikowanej chemicznie i poddanej ogrzewaniu i działaniu pola mikrofalowego / _cArtur Gryszkin, Wacław Leszczyński, Ewa Zdybel. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 544-545. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aLeszczyński, Wacław _d(1936- ). _eAutor _98299 |
|
700 | 1 |
_aZdybel, Ewa. _eAutor _954415 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie- gospodarcze znaczenie uprawy ziemniaka w Polsce _dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2004 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 0084-5477 ; z. 500 _gStrony 535-564 _w(NUKAT)zz2005863627 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 500 (2004), strony 535-546 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c73435 _d73435 |