000 01242naa a2200241 i 4500
001 xx005733592
003 NUKAT
005 20241231110223.0
008 240506s2004 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1441993455
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGryszkin, Artur.
_eAutor
_957740
245 1 0 _aWłaściwości dekstryny białej modyfikowanej chemicznie i poddanej ogrzewaniu i działaniu pola mikrofalowego /
_cArtur Gryszkin, Wacław Leszczyński, Ewa Zdybel.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 544-545.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aLeszczyński, Wacław
_d(1936- ).
_eAutor
_98299
700 1 _aZdybel, Ewa.
_eAutor
_954415
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie- gospodarcze znaczenie uprawy ziemniaka w Polsce
_dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2004
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 0084-5477 ; z. 500
_gStrony 535-564
_w(NUKAT)zz2005863627
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 500 (2004), strony 535-546
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c73435
_d73435