000 01156cam a2200265 i 4500
001 zz2005882286
003 NUKAT
005 20241231103543.0
008 050223s1972 pl a | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749876076
040 _aKR 93/EK
_cKR 93/GM
_dKR 93/MM
_dKR 93/BZs
100 1 _aBagdach, Janusz.
_9564
245 1 0 _aOrganizacja i metodyka prac normalizacyjnych w przemyśle spożywczym /
_cJanusz Bagdach, Zbigniew Grabowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1972.
300 _a193, [1] s. :
_bil., tabl. ;
_c20 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 191-[194].
521 8 _aDla pracowników inżynieryjno-technicznych wszystkich branż przemysłu spożywczego oraz dla studentów wyższych uczelni o kierunkach rolniczych, ekonomicznych, handlowych i towaroznawczych.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xnormalizacja.
_2kaba
_9122319
700 1 _aGrabowski, Zbigniew
_c(przemysł spożywczy).
_94594
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
942 _cBK
_00
999 _c73822
_d73822