000 | 01156cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005882286 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103543.0 | ||
008 | 050223s1972 pl a | |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)749876076 | ||
040 |
_aKR 93/EK _cKR 93/GM _dKR 93/MM _dKR 93/BZs |
||
100 | 1 |
_aBagdach, Janusz. _9564 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOrganizacja i metodyka prac normalizacyjnych w przemyśle spożywczym / _cJanusz Bagdach, Zbigniew Grabowski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne, _c1972. |
||
300 |
_a193, [1] s. : _bil., tabl. ; _c20 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 191-[194]. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników inżynieryjno-technicznych wszystkich branż przemysłu spożywczego oraz dla studentów wyższych uczelni o kierunkach rolniczych, ekonomicznych, handlowych i towaroznawczych. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xnormalizacja. _2kaba _9122319 |
|
700 | 1 |
_aGrabowski, Zbigniew _c(przemysł spożywczy). _94594 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne. _4pbl _940972 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c73822 _d73822 |