000 | 00867cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001815911 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095159.0 | ||
008 | 100901s1935 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)750616073 | ||
040 |
_aŁ U/AC _cŁ U/AC _dŁ U/AC _dŁ U/JOs |
||
099 | _aja2010021899 | ||
100 | 1 |
_aBal, Antoni _c(mleczarstwo). _938202 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMleko sfermentowane z specjalnem uwzględnieniem wyrobu i sprzedaży kefiru i jogurtu / _cAntoni Bal. |
260 |
_aPoznań : _bdruk i nakład Spółdzielni Wydawniczej U. Z. S., _c1935. |
||
300 |
_a26, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aJogurt _xprodukcja i handel. _2kaba _973036 |
|
650 | 7 |
_aKefir _xprodukcja i handel. _2kaba _999533 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c73921 _d73921 |