| 000 | 00749nam a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004116808 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231113511.0 | ||
| 008 | 170919s1954 pl a f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)836400643 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/MK _cOLSZT 003/MK _dOLSZT 003/BG |
||
| 100 | 1 |
_aBal, Antoni _c(mleczarstwo). _938202 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZapobieganie kwaśnieniu mleka / _cAntoni Bal. |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1954. |
||
| 300 |
_a54, [2] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego. _4pbl _942568 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c73922 _d73922 |
||