000 01577nam a2200337 i 4500
001 xx005352118
003 NUKAT
005 20241231094845.0
008 220520s1965 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1325600348
040 _aSIEDL 001/BL
_bpol
_erda
_cSIEDL 001/BL
100 1 _aDoruchowski, Wojciech
_d( -2001).
_eAutor
_920086
245 1 0 _aTechnologia drobiu /
_cautorzy Wojciech Doruchowski, Tadeusz Grabowski, Urszula Lubawa, Adam Niewiarowicz, Henryk Wcisło, Zofia Woś, Witold Trippenbach, Jerzy Ziołecki ; praca zbiorowa pod redakcją Adama Niewiarowicza.
250 _aWydanie I.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1965.
300 _a316 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 _aKsiążka przeznaczona dla personelu inżynieryjno-technicznego oraz dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczej.
700 1 _aGrabowski, Tadeusz
_c(technologia żywności i żywienia).
_eAutor
_94591
700 1 _aHojan-Lubawa, Urszula.
_eAutor
_960768
700 1 _aNiewiarowicz, Adam
_d(1918-1993).
_eAutor
_eRedakcja
_960769
700 1 _aWcisło, Henryk.
_eAutor
_915297
700 1 _aWoś, Zofia.
_eAutor
_952277
700 1 _aTrippenbach, Witold.
_eAutor
_914724
700 1 _aZiołecki, Jerzy.
_eAutor
_942064
710 2 _aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
_eWydawca
_4pbl
_942568
942 _cBK
_00
999 _c74191
_d74191