| 000 | 01577nam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005352118 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094845.0 | ||
| 008 | 220520s1965 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1325600348 | ||
| 040 |
_aSIEDL 001/BL _bpol _erda _cSIEDL 001/BL |
||
| 100 | 1 |
_aDoruchowski, Wojciech _d( -2001). _eAutor _920086 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTechnologia drobiu / _cautorzy Wojciech Doruchowski, Tadeusz Grabowski, Urszula Lubawa, Adam Niewiarowicz, Henryk Wcisło, Zofia Woś, Witold Trippenbach, Jerzy Ziołecki ; praca zbiorowa pod redakcją Adama Niewiarowicza. |
| 250 | _aWydanie I. | ||
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1965. |
||
| 300 |
_a316 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
| 521 | 8 | _aKsiążka przeznaczona dla personelu inżynieryjno-technicznego oraz dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczej. | |
| 700 | 1 |
_aGrabowski, Tadeusz _c(technologia żywności i żywienia). _eAutor _94591 |
|
| 700 | 1 |
_aHojan-Lubawa, Urszula. _eAutor _960768 |
|
| 700 | 1 |
_aNiewiarowicz, Adam _d(1918-1993). _eAutor _eRedakcja _960769 |
|
| 700 | 1 |
_aWcisło, Henryk. _eAutor _915297 |
|
| 700 | 1 |
_aWoś, Zofia. _eAutor _952277 |
|
| 700 | 1 |
_aTrippenbach, Witold. _eAutor _914724 |
|
| 700 | 1 |
_aZiołecki, Jerzy. _eAutor _942064 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego. _eWydawca _4pbl _942568 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c74191 _d74191 |
||