000 | 01188cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005615600 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093949.0 | ||
008 | 230907s2023 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788367112574 | ||
035 | _a(OCoLC)1409644419 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _bpol _erda _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/MKs |
||
245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne : _btechnologia i zastosowanie w żywieniu / _cpod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha. |
250 | _aWydanie II. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2023. |
||
300 |
_a141 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aLiteratura przy rozdziałach. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xjakość. _2kaba _974808 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel. _2kaba _974825 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia (mięso). _2kaba _973885 |
|
700 | 1 |
_aGawęcki, Jan _d(1944- ). _eRedakcja _94212 |
|
700 | 1 |
_aPospiech, Edward. _eRedakcja _911556 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941080 |
|
920 | _a978-83-67112-57-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c74543 _d74543 |