000 01188cam a2200313 i 4500
001 xx005615600
003 NUKAT
005 20241231093949.0
008 230907s2023 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788367112574
035 _a(OCoLC)1409644419
040 _aLUBL 58/RL
_bpol
_erda
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/MKs
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne :
_btechnologia i zastosowanie w żywieniu /
_cpod redakcją Jana Gawęckiego i Edwarda Pospiecha.
250 _aWydanie II.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2023.
300 _a141 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aLiteratura przy rozdziałach.
650 7 _aMięso
_xjakość.
_2kaba
_974808
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
650 7 _aKuchnia (mięso).
_2kaba
_973885
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRedakcja
_94212
700 1 _aPospiech, Edward.
_eRedakcja
_911556
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941080
920 _a978-83-67112-57-4
942 _cBK
_00
999 _c74543
_d74543