000 | 01333cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002719996 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092704.0 | ||
008 | 130111s2008 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788376070377 | ||
035 | _a(OCoLC)827709675 | ||
040 |
_aTOR U/MoM _cTOR U/MoM _dTOR U/MoM _dLUBL 58/ESs |
||
099 | _ahh_1076366 | ||
100 | 1 |
_aSzczurek, Witold. _949508 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWykorzystanie współczynników rzeczywistej strawności jelitowej aminokwasów w bilansowaniu mieszanek paszowych dla kurcząt brojlerów / _cWitold Szczurek. |
260 |
_aKraków : _bInstytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy, _c2008. |
||
300 |
_a24 s. : _bil. kolor. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aBroszury Upowszechnieniowe / Instytut Zootechniki ; _vnr 10/2008 |
|
500 | _aNa okł.: Instytut - praktyce. | ||
504 | _aBibliogr. s. 23. | ||
650 | 7 |
_aAminokwasy _xaspekt fizjologiczny _xdoświadczenia. _2kaba _9122538 |
|
650 | 7 |
_aKurczaki _xżywienie _vdoświadczenia. _2kaba _9122539 |
|
650 | 7 |
_aŻywność dla zwierząt _xdomieszki. _2kaba _980866 |
|
830 | 0 |
_aBroszury Upowszechnieniowe - Instytut Zootechniki _vnr 10/2008 _969307 |
|
920 | _a978-83-7607-037-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c74570 _d74570 |