000 01439cam a2200361 i 4500
001 xx002409971
003 NUKAT
005 20241231091656.0
008 120313s2011 pl a |000 0 pol c
020 _a9788376071336
035 _a(OCoLC)804646494
040 _aTOR U/kn
_cTOR U/kn
_dTOR U/kn
_dLUBL 58/ESs
099 _ahh_989803
100 1 _aGornowicz, Ewa.
_929611
245 1 0 _aMięso drobiowe pozyskane metodami ekologicznymi - zalecenia odchowu kurcząt /
_cEwa Gornowicz, Karol Węglarzy, Małgorzata Bereza.
260 _aKraków :
_bInstytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy,
_c2011.
300 _a24 s. :
_bil. kolor. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBroszury Upowszechnieniowe / Instytut Zootechniki ;
_vnr 5/2011
500 _aNa okł.: Instytut - praktyce.
504 _aBibliogr. s. 19-22.
650 7 _aKurczęta
_xhodowla
_vporadniki.
_2kaba
_9103389
650 7 _aMięso drobiowe
_xjakość.
_2kaba
_974830
650 7 _aMięso drobiowe
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974834
650 7 _aRolnictwo ekologiczne
_xaspekt ekonomiczny.
_2kaba
_987111
700 1 _aBereza, Małgorzata.
_962793
700 1 _aWęglarzy, Karol
_d(1941- ).
_924516
830 0 _aBroszury Upowszechnieniowe - Instytut Zootechniki
_vnr 5/2011
_969307
920 _a978-83-7607-133-6
942 _cBK
_00
999 _c74577
_d74577