| 000 | 01439cam a2200361 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002409971 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231091656.0 | ||
| 008 | 120313s2011 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788376071336 | ||
| 035 | _a(OCoLC)804646494 | ||
| 040 |
_aTOR U/kn _cTOR U/kn _dTOR U/kn _dLUBL 58/ESs |
||
| 099 | _ahh_989803 | ||
| 100 | 1 |
_aGornowicz, Ewa. _929611 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aMięso drobiowe pozyskane metodami ekologicznymi - zalecenia odchowu kurcząt / _cEwa Gornowicz, Karol Węglarzy, Małgorzata Bereza. |
| 260 |
_aKraków : _bInstytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy, _c2011. |
||
| 300 |
_a24 s. : _bil. kolor. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aBroszury Upowszechnieniowe / Instytut Zootechniki ; _vnr 5/2011 |
|
| 500 | _aNa okł.: Instytut - praktyce. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 19-22. | ||
| 650 | 7 |
_aKurczęta _xhodowla _vporadniki. _2kaba _9103389 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość. _2kaba _974830 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xprodukcja i handel. _2kaba _974834 |
|
| 650 | 7 |
_aRolnictwo ekologiczne _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _987111 |
|
| 700 | 1 |
_aBereza, Małgorzata. _962793 |
|
| 700 | 1 |
_aWęglarzy, Karol _d(1941- ). _924516 |
|
| 830 | 0 |
_aBroszury Upowszechnieniowe - Instytut Zootechniki _vnr 5/2011 _969307 |
|
| 920 | _a978-83-7607-133-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c74577 _d74577 |
||