000 01231cam a2200301 i 4500
001 xx005697875
003 NUKAT
005 20241231103650.0
008 240220s2023 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788376073750
035 _a(OCoLC)1410588551
040 _aSIEDL 001/WST
_bpol
_erda
_cSIEDL 001/WST
_dLUBL 58/DBs
245 0 0 _aDziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych :
_bpraca zbiorowa /
_cpod redakcją Pawła Radomskiego, Krzysztofa Dudy.
260 _aKraków :
_bInstytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy,
_c[2023].
300 _a256 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aRok wydania na podstawie strony internetowej wydawcy.
650 7 _aRasy (zootechnika)
_zPolska.
_2kaba
_9122859
650 7 _aProdukty regionalne
_zPolska.
_2kaba
_9122845
650 7 _aKuchnia polska.
_2kaba
_973921
700 1 _aDuda, Krzysztof
_c(kulturoznawstwo).
_eRedakcja
_9122711
700 1 _aRadomski, Paweł.
_eRedakcja
_9122698
710 2 _aInstytut Zootechniki (Kraków).
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_95622
920 _a978-83-7607-375-0
942 _2urkcn
_cBK
_n0
999 _c75138
_d75138