000 | 01231cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005697875 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103650.0 | ||
008 | 240220s2023 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788376073750 | ||
035 | _a(OCoLC)1410588551 | ||
040 |
_aSIEDL 001/WST _bpol _erda _cSIEDL 001/WST _dLUBL 58/DBs |
||
245 | 0 | 0 |
_aDziedzictwo kulinarne polskich ras rodzimych : _bpraca zbiorowa / _cpod redakcją Pawła Radomskiego, Krzysztofa Dudy. |
260 |
_aKraków : _bInstytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, _c[2023]. |
||
300 |
_a256 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aRok wydania na podstawie strony internetowej wydawcy. | ||
650 | 7 |
_aRasy (zootechnika) _zPolska. _2kaba _9122859 |
|
650 | 7 |
_aProdukty regionalne _zPolska. _2kaba _9122845 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia polska. _2kaba _973921 |
|
700 | 1 |
_aDuda, Krzysztof _c(kulturoznawstwo). _eRedakcja _9122711 |
|
700 | 1 |
_aRadomski, Paweł. _eRedakcja _9122698 |
|
710 | 2 |
_aInstytut Zootechniki (Kraków). _eInstytucja sprawcza _eWydawca _4pbl _95622 |
|
920 | _a978-83-7607-375-0 | ||
942 |
_2urkcn _cBK _n0 |
||
999 |
_c75138 _d75138 |