000 | 00683nam a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | KR 197 | ||
005 | 20250425152315.0 | ||
008 | 250425s1990 gera 2 |000 0 eng d | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJ |
||
100 | 1 |
_aŻyła, Krzysztof _d(1956- ). _920304 _eAutor |
|
245 |
_aInfluence of Acid Phosphatase Activity on the Saccharification of Potato Maltodextrins by Aspergillus niger Glucoamylase / _cŻyła K. |
||
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aDedykacja od autora dla prof. Kujawskiego. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 449. | ||
773 |
_dBerlin : Akademie Verlag, 1990 _gActa Biotechnol. 10/5 (1990), strony 445-449 _kActa Biotechnol. |
||
942 |
_2urkcn _cAC _n0 |
||
999 |
_c75216 _d75216 |