000 01222cam a2200301 i 4500
001 xx005825218
003 NUKAT
005 20250416135206.0
008 250203s2024 pl ab |000 0 pol c
020 _a9788322798614
_q(oprawa miękka)
035 _a(PL)b1000006024552
035 _a(OMNIS)9914599494905606
040 _aWA U
_cWA U
_dWA U
_dLUBL 58/ESOs
_dKR U
_dWA N
080 _a613.2:664
245 0 0 _aAspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia roślinnego /
_credakcja naukowa Jan Fiedurek.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
_c2024.
300 _a311 stron :
_bilustracje, mapa ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa stronie przytytułowej: 80 lat UMCS.
504 _aBibliografia na stronach 299-311.
650 7 _aSubstancje odżywcze
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_991990
650 7 _aSubstancje odżywcze roślin
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_9122966
700 1 _aFiedurek, Jan
_d(1950- ).
_eRedakcja
_926409
710 2 _aUniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941117
942 _2urkcn
_cBK
999 _c75244
_d75244