000 | 01222cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005825218 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250416135206.0 | ||
008 | 250203s2024 pl ab |000 0 pol c | ||
020 |
_a9788322798614 _q(oprawa miękka) |
||
035 | _a(PL)b1000006024552 | ||
035 | _a(OMNIS)9914599494905606 | ||
040 |
_aWA U _cWA U _dWA U _dLUBL 58/ESOs _dKR U _dWA N |
||
080 | _a613.2:664 | ||
245 | 0 | 0 |
_aAspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia roślinnego / _credakcja naukowa Jan Fiedurek. |
260 |
_aLublin : _bWydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, _c2024. |
||
300 |
_a311 stron : _bilustracje, mapa ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa stronie przytytułowej: 80 lat UMCS. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 299-311. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje odżywcze _xaspekt zdrowotny. _2kaba _991990 |
|
650 | 7 |
_aSubstancje odżywcze roślin _xaspekt zdrowotny. _2kaba _9122966 |
|
700 | 1 |
_aFiedurek, Jan _d(1950- ). _eRedakcja _926409 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941117 |
|
942 |
_2urkcn _cBK |
||
999 |
_c75244 _d75244 |