000 01027cam a2200277 i 4500
001 zz2005877269
003 NUKAT
005 20241231091710.0
008 051209s1989 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8385038035
035 _a(OCoLC)749722375
040 _aOLSZT 003/NZ
_cOLSZT 003/NZ
_dOLSZT 003/NZ
_dKR U/GZs
100 1 _aWangin, Jan.
_915192
245 1 0 _aWyrób serów podpuszczkowych dojrzewających /
_cJan Wangin.
260 _aWarszawa :
_bZakład Wydawnictw "Lacpress",
_c1989.
300 _a327 s. :
_bfot., rys. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 326-327.
521 8 _aKsiążka jest przeznaczona dla techników i technologów mleczarstwa.
650 7 _aOdmiany sera.
_2kaba
_978293
650 7 _aSer
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_9123111
710 2 _aSpółdzielcze Wydawnictwo Lacpress.
_4pbl
_9123105
942 _2urkcn
_cBK
999 _c75429
_d75429