000 | 01027cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005877269 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091710.0 | ||
008 | 051209s1989 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8385038035 | ||
035 | _a(OCoLC)749722375 | ||
040 |
_aOLSZT 003/NZ _cOLSZT 003/NZ _dOLSZT 003/NZ _dKR U/GZs |
||
100 | 1 |
_aWangin, Jan. _915192 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWyrób serów podpuszczkowych dojrzewających / _cJan Wangin. |
260 |
_aWarszawa : _bZakład Wydawnictw "Lacpress", _c1989. |
||
300 |
_a327 s. : _bfot., rys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 326-327. | ||
521 | 8 | _aKsiążka jest przeznaczona dla techników i technologów mleczarstwa. | |
650 | 7 |
_aOdmiany sera. _2kaba _978293 |
|
650 | 7 |
_aSer _xprodukcja i handel _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _9123111 |
|
710 | 2 |
_aSpółdzielcze Wydawnictwo Lacpress. _4pbl _9123105 |
|
942 |
_2urkcn _cBK |
||
999 |
_c75429 _d75429 |