000 01280naa a2200217 i 4500
001 xx005840833
003 NUKAT
005 20250527142648.0
008 250527s2002 pl |000 0 pol c
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSawicka, Barbara
_d(1950- ).
_eAutor
_912672
245 1 0 _aZmienność składu chemicznego bulw ziemniaka w warunkach ekologicznego i integrowanego systemu produkcji /
_cBarbara Sawicka, Jan Kuś.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 279-280.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
700 1 _aKuś, Jan
_c(agrotechnika).
_eAutor
_97964
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie - perspektywy ekologicznej produkcji ziemniaka w Polsce = Consumption and industrial potatoes and their preservation - perspectives of ecological potatoe production in Poland
_dWarszawa : PAN. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2002
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 489
_gStrony 279-280
_w(NUKAT)zz2003872171
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 489 (2002), strony 279-280
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _2urkcn
_cAC
_n0
999 _c75444
_d75444