000 | 01171cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005792827 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085217.0 | ||
008 | 051011s1994 pl f |000 0 pol c | ||
020 | _a8386374020 | ||
035 | _a(OCoLC)749479729 | ||
040 |
_aKIEL 010/KZ _cKIEL 010/KZ _dKIEL 010/KZ _dKIEL 010/EPs |
||
100 | 1 |
_aŻabicki, Wojciech. _922397 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi / _cWojciech Żabicki, Zbigniew Kulik. |
260 |
_aWarszawa : _bKrajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni "SCh" [Samopomoc Chłopska], _c1994. |
||
300 |
_a160 s.; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 139-140. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia. _2kaba _980799 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xtoksykologia. _2kaba _980832 |
|
650 | 7 |
_aZatrucie pokarmowe _xzapobieganie. _2kaba _9119206 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności. _2kaba _972586 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xprzechowywanie. _2kaba _980812 |
|
700 | 1 |
_aKulik, Zbigniew _c(higiena). _9123211 |
|
942 |
_2urkcn _cBK |
||
999 |
_c75490 _d75490 |