000 01171cam a2200301 i 4500
001 zz2005792827
003 NUKAT
005 20241231085217.0
008 051011s1994 pl f |000 0 pol c
020 _a8386374020
035 _a(OCoLC)749479729
040 _aKIEL 010/KZ
_cKIEL 010/KZ
_dKIEL 010/KZ
_dKIEL 010/EPs
100 1 _aŻabicki, Wojciech.
_922397
245 1 0 _aPodstawowe wymagania higieny w produkcji, przechowywaniu i obrocie środkami spożywczymi /
_cWojciech Żabicki, Zbigniew Kulik.
260 _aWarszawa :
_bKrajowy Związek Rewizyjny Spółdzielni "SCh" [Samopomoc Chłopska],
_c1994.
300 _a160 s.;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 139-140.
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia.
_2kaba
_980799
650 7 _aŻywność
_xtoksykologia.
_2kaba
_980832
650 7 _aZatrucie pokarmowe
_xzapobieganie.
_2kaba
_9119206
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_972586
650 7 _aŻywność
_xprzechowywanie.
_2kaba
_980812
700 1 _aKulik, Zbigniew
_c(higiena).
_9123211
942 _2urkcn
_cBK
999 _c75490
_d75490